• Misel

  Vse, kar se po svetu naredi, se naredi v upanju. - Martin Luther
 • Naša pot

  Kako je naš časopis dobil ime?

  Vsak človek je popotnik, ki hodi po svoji življenjski poti. Pot življenja ima svoj začetek in svoj konec. Pot je za popotnika naporna in brez smisla, če vidi samo svoja bremena in svoje žulje, in je lahkotna in polna življenja, ko pomaga nositi bremena popotnikom, ki so omagali in so pomoči potrebni.

  Tudi glasilo našega društva Sožitje-Zagorje ob Savi se je odpravil na svojo pot in da bi našega popotnika prepoznali med množico popotnikov, je Miran Ameršek zanj izbral ime NAŠA POT. Kakšno pot pričakuje NAŠA POT? Enkrat bo ozka in drugič široka, vzpenjala se bo, pa tudi spuščala in na zelenih ravnicah se bo NAŠA POT spočila ter si nabrala moči za nove vzpone in spuste. Na poti NAŠE POTI si želimo srečati veliko dobrih ljudi, ki se bodo z nami veselili sončnih dni in nas povabili pod dežnik, kadar nas bo na poti doletela nevihta.

  Toda cilj NAŠE POTI je tako velik, da na tej poti NAŠA POT ne bo obupala in se prepustila malodušju. NAŠA POT želi vstopiti v srca naših bralcev in jim povedati, da se kljub drugačnosti veselimo življenja in smo veseli in hvaležni vsake pozornosti in pomoči. Vam, naši bralci, želimo dati največ, kar imamo: naše veselje, našo odkritosrčnost in iskrivost. Želimo vam povedati, kako živimo in kako razmišljamo, želimo vas nasmejati in vas spomniti na že pozabljene čase brezskrbnega otroštva in v vas prebuditi srce otroka z nasmehom na ustih.

   

 • Zadnje novice

 • Arhiv novic

 • Administracija